Rozemarijn

IVIO Rozemarijn is een basisschool (externaat) voor buitengewoon onderwijs type 2. De school biedt onderwijs op maat aan kinderen tussen 2,5 en 13 jaar, met een matige tot ernstige ontwikkelingsvertraging. IVIO Rozemarijn behoort tot het Instituut voor Individueel Onderricht.

Ieder kind is boeiend en de moeite waard.

rozemarijn

In de kijker


 Hij komt, hij komt...

De leerlingen van Rozemarijn verheugden zich allemaal op de komst van de lieve goede Sint en Zwarte Piet. Maar... De Sint en Zwarte Piet waren een beetje ziek. Gelukkig waren er de hulppieten die met de leerlingen enkele leuke activiteiten konden doen zoals speculoos bakken, een turnparcours met pietendiploma, hocus pokus, een belevingsverhaal en knutselen. Omdat de kinderen zo flink waren geweest en mooie liedjes zongen, vonden Sinterklaas en Zwarte Piet het toch nog de moeite een bezoekje te brengen op Rozemarijn! 

  

Meer beelden van de sinterklaasviering zijn te vinden bij foto's op deze website.

Binnenkort op Rozemarijn


Donderdag 20 december staat bij Rozemarijn in het teken van het thema winter. We organiseren een winterhappening waarbij de leerlingen in de voormiddag de kerstviering kunnen bijwonen en in de namiddag kunnen genieten van een interactief winterverhaal met blacklights. Om af te sluiten zingen we allen samen kerstliedjes en kunnen we smullen van heerlijke poffertjes en chocolademelk. Ouders, vrijwilligers, vrienden,.. zijn dan ook zeer welkom vanaf 14u50 op onze binnenspeelplaats om hierbij aan te sluiten en samen te beleven. Er zal tevens een kerststand aanwezig zijn met allerlei werkjes van onze leerlingen.

  

 

Nieuws  

 

 

Ons prentenboek kan je bestellen via deze link.

 

Recensie van een mama wiens zoontje in het ziekenhuis lag,

Ze kocht ons prentenboek 'Op stap met Didier'

met zijn rug naar mij
ligt hij op het ziekenhuisbed
starend naar de baxter
die er net is afgehaald

zittend in de zetel ernaast
leg ik de CD op
en blader in het boek
ik zeg niets
ik vraag niets 
ik doe het gewoon

na een tijdje keert hij zich naar mij
kijkt stiekem mee naar de plaatjes van het boek
en antwoordt op vragen van de stem

we eindigen samen in de zetel
hij voor het eerst
- luisterend naar de stem
de klanken
de woorden -
weer op mijn schoot

 

Patsy